Servicii de traducere

Împreună eliminăm barierele lingvistice. Alege servicii de traducere specializate pentru evenimente și documentații oficiale cu echipa Highlights Translations.

interpretare simultana

Servicii traducere simultană

Ai acces la servicii de traducere simultană profesioniste, cu cel puțin 2 interpreți Highlights Translations. Pot include echipamente tehnice specializate și cabine de traduceri.

stampila traduceri autorizate

Servicii traduceri autorizate

Beneficiază de servicii de traducere autorizată oferite de Highlights Translations, cu o rețea de peste 157 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, în peste 35 de combinații de limbi.

traducere consecutiva

Servicii traducere consecutivă

Serviciile de traducere consecutivă sunt recomandate pentru conferințe, focus grupuri, prezentări, întâlniri de afaceri și evenimente internaționale de anvergură.

ilustratie pentru transcriere traducere audio video

Servicii traducere audio-video

Avem peste 15 ani de experiență în prestarea de servicii traducere audio-video de calitate pentru cursuri oficiale, evenimente, conferințe podcasturi, filme și mai mult.

cabina de interpretariat

Servicii de interpretare

Alege dintr-o gamă completă de servicii de interpretare, inclusiv interpretariat simultan, consecutiv sau de tip șușotaj, la locație sau la distanță, indiferent de numărul de participanți.

ilustratie traducere documente

Traducere documente

Echipa noastră asigură traducerea specializată a documentațiilor de anvergură în domeniul medical, legislativ, în domenii tehnice, financiare sau corporative.

Cum accesezi serviciile Highlights Translations

Apasă pe butonul de „Cere o ofertă” și completează formularul nostru de înscriere pentru servicii traducere. Un membru al echipei noastre te va contacta în cel mult 24 de ore. Pentru că ne dorim ca experiența ta să fie cât mai ușoară și plăcută, poți alege să ne contactezi și prin email sau la telefon.

Contactează-ne chiar și dacă nu știi exact care este serviciul potrivit evenimentului tău! Suntem aici pentru tine.

Întrebări frecvente

În ce domenii pot solicita servicii de traducere de la Highlights Translations?

Highlights Translations oferă servicii de traducere și interpretare în toate domeniile, inclusiv cel financiar, legislativ, medical, corporate, de marketing și de publicitate.

La Highlights Translations, în cadrul gamei de servicii traducere documente includem documentații mari din orice domeniu în care activăm, inclusiv analize financiare, legi, studii de caz, manuale și proiecte de anvergură.

Oferim consultația inițială, estimarea bugetului și oferta finală pentru servicii traducere în mod gratuit. Suntem aici să te ajutăm să găsești serviciul potrivit și modul optim de implementare al acestuia pentru contextul în care te afli.

Pentru a te asigura de confidențialitatea datelor expuse în procesul de traducere sau interpretare, trebuie să alegi o agenție de traduceri care îți oferă această garanție. De exemplu, confidențialitatea documentelor tale și a informațiilor expuse în evenimentele pe care le organizezi este asigurată de contractul de servicii traduceri cu Highlights Translations.

Calitatea serviciilor de interpretare este asigurată în momentul în care alegi o agenție de traducere de încredere. La Highlights Translations lucrăm cu interpreți cu peste 27 de ani de experiență și suntem recomandați de +1000 de parteneri de încredere pentru modul nostru de lucru construit în baza principiilor noastre de integritate în traducere.

Pentru a alege tipul adecvat de servicii traducere sau interpretare, trebuie să iei în considerare nevoile tale: pentru documente, îți recomandăm să ceri de la început o ofertă de traduceri specializate în domeniul potrivit. Pentru evenimente, ia în considerare numărul de participanți și de limbi vorbite, precum și timpul acordat evenimentului. Dacă îți este greu să te hotărăști, contactează-ne pentru o consultație gratuită!

Parteneri de încredere

Dacă ai întrebări, sau dorești să ceri o ofertă, completează formularul de mai jos și îți vom răspunde în maxim 2 ore.

Ai nevoie de o cotație urgentă? Sună-ne la 0722 765 112!